Vad är Flexon

Vad Löser Flexon

FLEXON utgör är en resurs i det stora behovet av alternativa bostäder.
FLEXON produkter kan efter utgången av till exempel tillfälligt bygglov, återanvändas och lätt anpassa till nya behov, även förflyttas till annan plats.

Våra boende sänker kraftigt boende kostanden för kommunerna.

EFFEKTIVITET

interiör 450

Vårt tillverknings- och byggsätt, vilket är vårt unika klicksystem som ger en unik produkt ”Klickhusen”. Vilket ger snabb montering på plats vilket innebär starkt reducerad byggtid.

Vi stör inte omgivningen med mängder av transporter eller buller. Modulerna grundläggs med markskruva och därför kan vi resa  120 kvm inom väldigt kort tid. Kvar är att montera kök och skåpinredning samt slutlig finish.

Komponenter samlas i Olofström för kvalitetskontroll och montering till klara byggelement.
Dessa transporteras till byggplats där våra egna montörer snabbt och effektivt monterar husen. 

FLEXIBILITET

Tekniken vi bygger hus med kan jämföras, med hur bilindustrin bygger bilar. Byggsystemen består av modulenheter som kan produceras hållbart, med millimeter noggrannhet.

Enheterna sammansätts till olika modulenheter, som till exempel bostäder, förråd, miljöstationer, möjligheterna är oändliga. Med möjlighet att förändra och förflytta enheter, lätt och smidigt. Vi kan även bygga in i våra moduler, köks och våtutrymmen.

Systemet med moduler och ramverk av aluminiumprofiler, gör att alla olika krav och önskemål kan tillgodoses. Vi kan förminska eller utöka husens yta, lika lätt som vi kan montera ned och återuppbygga, dem på annan plats.

effektivitet_skiss

EKONOMISKT

bildspel_haninge_1-1024x683 2 slim

Byggnation med tillfälligt bygglov, är som gjort för våra modulenheter, där husen tidigare har funnits blir platsen helt återställd, vid en eventuell förflyttning.

Inga betongplattor eller grunder behöver rivas, inga utgrävningar behövs. Vi ”fäller ihop” enheterna och skruvar upp marks skruv och lämnar genom detta inga avtryck.

Den rationella processen hos FLEXON ger kostnadseffektivitet och mycket låga kostnader per
kvadratmeter, vilket resulterar i låga hyreskostnader.

Scroll to top